Pyetjet e shpeshta

Cila eshte origjina e prdukteve tona

Kultivimi i bagëtisë është traditë e lashtë në Kosovë. Bylmeti dhe mishi përbëjnë pjesën kryesore të ushqimit kosovar. Sidomos produktet vendore të mishit janë të vlerësuara.

Ne punojmë me thertore dhe kasap local prej të cilëve blejmë lëkurat të cilat përmbushin standardet.

Çfarë cilesie kanë produktet tona

Kemi shumë kujdes gjatë përzgjedhjes së lëkurave të cilat I blejmë nga partnerët tanë local sepse duam të përmbushim zotimin tonë ndaj partnerëve tanë ndërkombëtarë të cilët kanë standarde të larta të kualitetit.

Faktorët kryesor që kontribojnë në kualitetin e lartë të lëkurave tona janë:

  • Bagetia e ushqyer natyrshëm
  • Rjepja e lëkurës bëhet manualisht

Ku eskportojmë

Ne mund te eksportojmë në çdo vend to Europës.

A mund t'ju vizitojmë

Gjithëmonë mirëpresim bashkëpunëtorët tanë të tanishëm dhe ata potencial. Kemi kënaqëasinëa të shkëambejmë përvojat tona në përzgjedhjen, ruajtjen dhe paketimin e lëkurave.

Si të bëjmë porosi

Na shkruani në sales@adi-leather.com duke na treguar për llojin e lëkurave që jeni të interesuar, sasinë etj. Do t’ju kthejmë përgjigje brenda ditës.

Pse të punoni me ne?

Ju ofrojmë bashkëpunim të sinqertë. I qëndrojmë zotimit tonë për të ofruar kualitetin dhe standardin e dakorduar.

Disa prej klientëve tonë të kënaqur janë akterë kryesorë në industrinë e procesimit të lëkurave në Austri, Holandë dhe Itali.

Galeria