IMG_9671
03 Dec

Mirësevini ne webfaqen tonë!

I nderuar vizitor,

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se tani e tutje jemi present edhe në internet.

Kjo do të thotë që partnerët, klientët dhe bashkëpunëtorët tanë do të keni mundësi të mësojnë rreth nesh dhe aktiviteteve tona më lehtë dhe më shpejtë.

Shpresojmë se do ju pëlqejë faqja jonë dhe miëpresim përshtypjet tuaja!

Adi Leather